Normalde çok fazla ilan paylaşmamaya dikkat ediyorum ama bu durum gerçekten üzücü ve acil olduğundan dayanamadım. Okurumun ricası üzerine bu zor durumdaki kediye yardım etmek istedim keşke bir aile ve yuva bulabilsek ona ♥
Ev fotoğraflarından sonra o kafes fotoğrafı kalbimi parçaladı doğrusu halen orada yavrucak..Lütfen kedi sahiplenmeyi düşünenlere ivedilikle bahsediniz yazıyı paylaşınız sevgili kedi dostları!
İlan detayları:
DUMAN isimli kediye yuva arıyoruz. Aşağıda size bilgilerini ekleyeceğim. Gerçekten çok acil yuva bulunması gerekiyor. Şu an klinikte ve kafeste. Strese girmiş durumda ki onun için çok tehlikeli. FİV taşıyıcısı bir kedi. Bulan aile tedavisini yaptırdı. Üç defa yuva bulundu. Birinde ,”eve işaretleme yapıyor” diye, ikincisinde ”alerji” ve sonuncudaysa ”Yaramaz” diye geri gönderildi. Üstelik son yuva, yeni yuva bulana kadar bile beklemeyip kendi elleriyle klinik kafesine koyup gittiler. Şu an kafesten çıkmak için neler yapıyor bilseniz. O kadar emek verildi boşa gidecek diye korkuyorum. Sizden ricam, İlan paylaşımı yapmanız.
Duman ya evdeki tek kedi olmalı ya da kendi gibi aynı rahatsızlığı taşıyan kedilerle yaşamalı. Diğer hayvanlara bulaşmıyor yani köpek, tavşan gibi diğer hayvanlarla da yaşayabilir.
İletişim : 0535.8354439 / 0534.3303766
Cok guzel yapmissiniz ama bende de 10 aydir kafeste ayni bu durumda bir cocuk var. Benim anlamadigim sirf gri diye mi o daha cok paylasiliyor herkes bu kediyi konusuyor ama benimki tekir beyaz o da corona pozitif ve 10 aydir kafeste!:(
Samsung cihazımdan gönderildi
Sevgi hanım, ne alakası var? Bu insanlar bana kişisel olarak ulaşıp mesaj atmışlar hallerini anlatmışlardır ben de sitemde yayınladım.. Siz de bir şekilde bana ulaşıp halinizi izah etseydiniz herhalde aynı ilgiyi sizden mahrum etmezdim.. Adınızı soyadınız tanıdık geldi bu arada facebookta seryal diye bir arkadaşımın arkadaşınız onun paylaşımları aracılığı ile kişisel profilimde birçok ilanınızı da paylaştığımı biliyorum 🙂