RSS Besleme

Acil yuva arıyor İstanbul’da!!!

Posted on

Bu kedicigin cok acil bir şansa ihtiyaci var arkadaslar. Sokaktan kurtarıldı ic ve dis parazit karma aşı gibi gerekli tüm veteriner islemleri yapildi tertemiz oldu ev yasamina alisti tam bir yuva da bulmustu derken aksilikler sonucu sokaklara dönme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı gecici yuvasinda sadece Sali gunune kadar vakti var su 2 gunde ona evini acacak kalıcı onu cani gibi seven bir sahip bulabilir miyiz?

8 aylik, dişi ve kısırlaştırma yapildi.

Yani alacak kisi icin daha yaşına bile girmemiş tam çöpsüz üzüm hic bir masrafi kalmamış sadece bol bol sevilmesi eksik kalmış bir can.

Yuvanizi ona açmak icin arayin ama acil

05387648765 İstanbul

Ayrica instagram hesabı @eatprayread1

About meltem

1983 yılı doğumlu, Anadolu Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler bölümü mezunu, evli ve Coco ve Misha adında 2 kedi ve Uzay Deniz adında dünyalar tatlısı bir erkek çocuğu annesi editör ve metin yazarıyım :) Müziğe, doğaya, hayvanlara, mistik konulara ve sinemaya bayılıyorum. Meraklı bir İkizler yükselenli Koç burcu olarak, gündemi takip etmek ve en ilginç ipuçlarını bulup paylaşmak benim için bir zevk! Hem eğlenceli hem de bir şeyler öğrenebileceğiniz yazılar okumak için beni takip edin!

Bir cevap »

  1. Merhaba benim bir kedim var sürekli ve çok tüy döküyor ne yapmalıyım

    Cevapla

Yorum bırakın