RSS Besleme

Bacağı kırık bir kedi bulan öğrenci kardeşimiz yardım istiyor!

Posted on

Benim şahsen tanıdığım öğrenci arkadaşımız hayvanlar için her zaman elinden gelenin fazlasını yapan altın kalpli bir genç.

Evinin önünde beslediği sokak kedilerinden birinin bacağını kırılmış bir halde görüyor ve veteriner kliniğine bırakıyor ameliyat olması lazım masraf 2000 TL çıkmış. Kardeşimizin ne kendisinin ne de ailesinin durumu müsait değil maalesef ki. Bir yükün altına girmiş ve destek istiyor.

Yardım etmek isteyen olursa size hsap numarasını verecek daha sonrasında onu instagram hesabından takip ederseniz paranızın karşılığında cidden söylenilen durumun gerçekleştiğini anlayabilirsiniz aşama aşama kedinin durumunu paylaşıyor.

Ona ulaşmak isteyenler için instagram adresi https://www.instagram.com/eatprayread1/

About meltem

1983 yılı doğumlu, Anadolu Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler bölümü mezunu, evli ve Coco ve Misha adında 2 kedi ve Uzay Deniz adında dünyalar tatlısı bir erkek çocuğu annesi editör ve metin yazarıyım :) Müziğe, doğaya, hayvanlara, mistik konulara ve sinemaya bayılıyorum. Meraklı bir İkizler yükselenli Koç burcu olarak, gündemi takip etmek ve en ilginç ipuçlarını bulup paylaşmak benim için bir zevk! Hem eğlenceli hem de bir şeyler öğrenebileceğiniz yazılar okumak için beni takip edin!

Bir cevap »

  1. İrem Aktuğ

    Merhaba, benim sosyal medya hesabım yok, ogrenci arkadaşın telefonunu mail yoluyla atarsanız yardımcı olmak isterim.

    Cevapla
  2. İrem Aktuğ

    Bu 3. yardım etme mesajım. Sosyal medya hesabım yok. Bana bu arkadaşın telefonunu ya da mail adresini yazarsanız yardımcı olmak isterim.

    Cevapla
    • İrem hanım ilk mesajınıza da aynen bu cevabı yazmıştım buradan yanıt olarak ama sanırım göremiyorsunuz “Merhaba telefonu 05387648765 Meltem hanımın yazısından gördüm derseniz iyi olur aradığınızda telefonu açınca şaşırmaz böylelikle” ben bir de direkt emailinize yollayayım belki o zaman görebilirsiniz.

      Cevapla

Yorum bırakın