RSS Besleme

Liebesgut: İçinde kedi aşkı barındıran, organik ve glutensiz kedi maması!

Posted on

10556978_10153459744908477_483259226480961062_o

Hayaldi gerçek oldu! 🙂 Ne oldu diye soruyorsunuz elbette, şu oldu sevgili kedi dostları artık bizim memlekette de tamamen organik, içerisinde gluten barındırmayan bir kedi maması satılmaya başlandı. Hayatın içerisinde yeterince olumsuzluğa boğulmuşken, arada böyle yüz güldüren gelişmelerin olması insana umut veriyor açıkçası 🙂

Gelin hızlıca bir göz atalım bahsettiğim ürün kediler için tamamen organik bir biçimde kaliteli maddeler ile yapılmış glutensiz bir yaş mama. Markası Aşk ürünleri anlamına gelen Liebesgut. Anlaşıldığı üzere bir Alman markası. Bu mama hem Almanya’dan hem de Türkiye’den olmak üzere çift organik ürün sertifikasına sahip.

Pets Gıda’nın sahibi Enis Gökçetin, bana ulaştı ve ben böyle bir mama getirdim sizin sitenizi de okuyorum size haber vermek istedim dedi ve hem kendini hem ürününü tanıttı bana bir emailde.

Ben de mama konusunu araştırmaya malum meraklı bir kedici olduğumdan çok heveslendim ve meraklandım. Enis Bey bana örnek ürün yolladı ve benim çok müşkülpesent prenseslerim Coco ve Misha, sizler için bu kaliteli yaş mamayı deneme lütfunda bulundular.

Mamanın kapağını açtığım gibi etrafa lezzetli bir koku yayıldı, tabağa koyduğumda ise içerisindeki sebzeleri görebiliyordum ve bu hoşuma gitti. Kedilerime iyi birşeyler yediriyor olmak bana da kendimi iyi hissetiriyor.

Bakın bu kaliteli mi kaliteli konserve kedi mamasının içeriğinde neler var: (ürünlerin çoğunu sağlıklı yaşam konusundaki yazılarda insanlar için de tavsiye edilen yiyecekler olarak okumuşsunuzdur:) )

liebesgutorganikkonserve_petsgida

Organik tavuk, kinoa ( Dr Öz’ün tavsiyesi süper besin olarak kabul edilen çok önemli bir yiyecek araştırın mutlaka kendiniz için de) organik bezelye, organik keten tohumu yağı ( tüyler için çok iyiymiş) organik yumurta kabuğu ( kalsiyum ihtiyacı için iyi bir kaynak) organik catnip yani kedi nanesi ( sevmesinler de göreyim ) organik maydanoz ( lif kaynağı olarak ve idrar yolları sağlığı için) taurin.

Bir diğer olumlu özelliği ise Liebesgut’un,ürünler üretilirken hayvanlarda test edilmemiş ve fabrika tarımı şeklinde üretim yapılmamış. Organik bir üründe bu bütüncül bakış açısını yakalamış olmak bence çok önemli ve ürünün güvenilirliğini kanıtlayan önemli bir nokta.

Şimdi düşünün; içerisinde zararlı tahıllar, et yan ürünleri, et türevleri (???!!!???) bin türlü buğday ve mısır gluteni kimyasal katkı maddesi barındıran yaş mamaları düşünün… Çünkü ne yazık ki bizim piyasamızda satılan hele hele ki ucuz fiyatlı yaş kedi mamalarının bir çoğu kişisel fikrimce bu leş mama kategorisine giriyor… Haa kedilerimiz severek yiyorlar mı onları da evet ne yapsın canlar o mamaları lezzetli kılmak için bin türlü yapay aroma ekliyorlar yavrularımız da her ne kadar içgüdüleri kuvvetli olsalar dahi şaşırıyorlar yoğun aromalar lezzetler karşısında çerleri çöpleri yiyip yutuyorlar…

Ama işte tam da o noktada aa kedim çok yaş mama yedi alerji oldular başlıyor..hatta kimi veterinerler yaş mama vermeyin kedileri hasta ediyora bile vardırıyor olayı… oysa yüzde 80-90 ı su olan yaş mamalar kuru mama ile beslenen ev kedilerinin beslenmesinde susuz kalmamaları adına çook mühim bir yere ve öneme sahip.

Amma velakin siz kedi dostları olarak, inisiyatif kullanıp kafanızı çalıştırmalı ve doğal, kaliteli olan yaş mamaları bulup satın almalı ve kedilerinize tüketmeleri için bu tip sağlıklı konserveleri sunmalısınız. Bir de elbette herşey için geçerli terazinin kantarını iyi ayarlayıp hiç bir şeyi abartmamalısınız.

İsviçreli simyacı Paracelcus’un bir sözünü anımsatmak isterim “Alle ding(e) sind gift und nichts ohn(e) gift,allein die dosis macht, dass ein ding kein gift ist” yani, her şey zehir(li)dir ve hiç bir şey zehirsiz değildir, sadece doz bir şeyin zehir(li) olmamasını belirler demiş üstat. Ben de tek kelime ile abartmayın diyorum 🙂

1916575_10153464672098477_5575524878194590118_n

Konumuza dönecek olursak Liebesgut yaş kedi mamasının yurtdışında ördekli, tavuklu ve balıklı olmak üzere 3 farklı aroması satılıyor. Şuan Pets Gıda Türk pisileri için tavuk aromalısını getirtiyor. Gereken ilgi alaka gösterilir, kediciler kedilerine bu sağlıklı ve besleyici yaş mamayı yedirmeye başlar ve satışlar iyi giderse diğer aromaların da ivedilikle getirilebileceğini düşünüyorum ve hadi kediciler kedilerinize bu sağlıklı yaş mamadan alın diyorum!

Gluten’in ne insanlara ne de hayvanlara yaramayan tam tersine birçok hastalığın gizli sebebi olan sinsi bir madde olduğunu düşünüyorum. Kişisel olarak tavsiyem hem kendi hem de kedilerinizin beslenmesinde gluten içeren hiç bir ürünü kullanmamanızdır. Ayrıca biraz magazine girecek ama balıketli Hürrem’imiz Meryem Uzerli’nin son yıllarda sırım gibi incecik olmasını da gluteni hayatından çıkartmış olmasına bağlı olduğunu biliyor muydunuz? 😉

[PETS GIDA] Logo_normal

Liebesgut’u canımdan çok sevdiğim kedoşuma yedirmek istiyorum nereden satın alabilirim peki diye soranlar için bana yolladıkları satış noktalarını sizlerle paylaşıyorum ama bu liste sürekli güncelleniyor tahminimce dolayısı ile facebooktan Pets Gıda sayfasını beğenip iletişim kurabilir sorularınızı iletebilirsiniz diye düşünüyorum.

PetsGıda_Liebesgut Satış Noktaları_Aralık2015

Son olarak eklemek isterim ki sayfamda gönlüme yatmayan, kendi kedilerime kullanmayacağım ve memnun kalmadığım hiç bir ürünü sizlere tavsiye etmediğimi belirtmek isterim. Bir ürünü beğenip sonradan fikir değiştirdiğim olabiliyor elbette çeşitli sebeplerden dolayı ama bu düşüncemi de yine bir yazı yazarak sebepleri ile yine size aktarmaya gayret ediyorum. Dolayısı ile bu para karşılığında yazılmış bir reklam yazısı asla değildir, bu yazı tamamen iyi niyetle memnuniyetimi dile getirmek ve sağlıklı bulduğum bir ürünü siz diğer kedi severler ile kişisel görüşlerim doğrultusunda paylaşmak istememden kaynaklı yazılmış bir yazıdır. Ayrıca bu tip güzel bir ürünü ülkemize getirdiği için Enis Bey’e teşekkür etmek ve destek olabilmek adına yazılmış bir yazıdır.

Bugüne kadar size hakkında kişisel fikirlerimi belirttiğim tüm ürünler ya bizzat para verip satın alıp tüketici olarak kullandığım ürünlerdir ya da beni arayan firmalara ürün gönderin deneyip iyi kötü ne tecrübe edersem hakkında bir yazı yazabilirim dediğim ürünlerdir.

VE SABREDİP YAZIYI SONUNA KADAR OKUDUYSANIZ ( Hadi biraz vicdan yapın yoksa scroll mu etmiştiniz!) SİZİN İÇİN BİR SÜPRİZİM VAR!

Bu yazınını altına yorum yazan okuyucular arasında 3 gün sonunda bir çekiliş yapacağım ve tam 5 kişiye Enis Bey, Liebesgut mama yollamak istiyor bakalım sizin kediniz bu sağlıklı ve lezzetli mamayı beğenecek mi deneyebilirsiniz böylelikle! 😉 Yorum yazmak ve çekilişe katılmak için son tarih 12 Ocak 2016 23.59. Talihlileri 13 Ocak günü açıklayacağım yine buradan 😉

Ancak Enis Bey’in kazanan talihlilerden bir ricası var; mamanız elinize ulaştıktan sonra kedinizin mamayla birlikte sevimli paylaşmaya değer bir fotoğrafını veya mamayı yerken o anı videoya çekip videosunu kendisine ulaştırmanızı rica ediyor Pets Gıda’nın sayfasında kullanıcı deneyimleri köşesinde paylaşmak için.

Umuyorum ki çekilişimizi kazanan sevgili kediciler bu minik isteğe saygı gösterir ve hediye mamaları ulaştığında bu ricayı yerine getirirler ♥

Haydi bakalım, çekilişlere iyi alıştık :)))) Yoruma email adresinizi yazın ki sizinle iletişim kurabileyim ve adres bilgilerinizi alıp Pets Gıda’nın sahibi Enis Bey’e ulaştırabileyim!

İyi olan kazansın!

u-feelin-lucky-today-PUNK-do-u-cowboy-cat-meme-dirty-harry Ocak

About meltem

1983 yılı doğumlu, Anadolu Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler bölümü mezunu, evli ve Coco ve Misha adında 2 kedi ve Uzay Deniz adında dünyalar tatlısı bir erkek çocuğu annesi editör ve metin yazarıyım :) Müziğe, doğaya, hayvanlara, mistik konulara ve sinemaya bayılıyorum. Meraklı bir İkizler yükselenli Koç burcu olarak, gündemi takip etmek ve en ilginç ipuçlarını bulup paylaşmak benim için bir zevk! Hem eğlenceli hem de bir şeyler öğrenebileceğiniz yazılar okumak için beni takip edin!

Bir cevap »

  1. Yine super haberlerle dustunuz mail kutuma 🙂 umarim o talihlilerden biri ben olurum. Evdeki iki canavarin buna bayilicagini dusunuyorum 🙂

    Cevapla
  2. Kesinlikle böylesi guzel bir mamayı Mr.Karakuzu’ma almak isterim. Kendim organik beslenirken, o niye eksik kalsın.. Öyle değil mi 😊
    Paylaşım için çok tesekkür ederiz 👏🏻
    Kuzeytac@gmail.com

    Cevapla
  3. Cüneyt OLGAÇ

    Tebrik Ederim

    Ben de arkadasimin kedisi ve tüm pet aleminin iyi saglikli ve mutlu yasamasini dilerim.Almanlara mama konusunda güveniyorum biz e bir baska firmanin alman firmasinin mamasini yediriyoruz.Liebesgut u sevgiyle yasam olarak anladim.plutonun sevgisi de bizi cok mutlu ediyor.Liebesgut kuru organik mama ve ödül mamalari uretiyor mu merak ediyor tum kedici ve kediciklere liebesgut diliyorum.Pluto bu markanin reklam yuzu olsun isterim.Cüneyt OLGAÇ
    cuneyt_olgac@yahoo.com 0535 4551780

    Cevapla
    • Merhaba Cüneyt Bey..Liebesgut Aşk Ürünleri demek..Markanın sahipleri bu işi aşk ile yaptıkları markalarına bu ismi vermişler 🙂 Organik biliyorsunuz içinizde AŞK varsa yapılacak,son derece zor bir alan.
      Liebesgut’un kedi kuru maması Pets Gıda ürünü ithal ettikten sonra piyasaya çıktı. Kedi Ödül maması için de çalışıyorlar.
      Pluyoyu da merak ettim şimdi:) Belki ileride reklam yüzümüz olur..neden olmasın..

      Cevapla
      • Kuru maması mı? Sitelerinde kuru mama hakkında bir şey göremedim ödül mamaları var da kuru mama yok.. Çok merak ettim. Kuru mamasını incelemeyi çok isterim nereden görebilirim internetten?

      • Kuru mamasını firma üretmiş. Bu hafta Almanya’ya gidiyorum kısmetse..Kuru mama da getireceğim kısmetse numune olarak..Henüz sitelerine koymadılar. Size de ulaştıracağım ..Merak etmeyin 🙂

      • OO harika haber analiz değerleri gibi ince detay bilgileri de geitrin emi 😉 Merakla bekliyoruz!

  4. benim çocuklar da epey seçici 🙂 çok merak ediyorum yerler mi diye? yazılarınız sayesinde kendimizi geliştiriyoruz teşekkürler 🙂

    Cevapla
  5. yazılarınızın sıkı takipçisiyim.biri Alerjik bünyeli,iki kedim var.umarım o Şanslı kişi ben olurum da , mamayı deneme imkanımız olur 🙂

    Cevapla
    • alerjik bünyeli ise eğer tavuğa alerjisi yok ise mutlaka deneyin derim 😉 yani talihli olamazsanız bile satılan yerlerden bir alıp deneyin çünkü alerjik kedilere ülkemizde mama bulmak çok zor biliyorum uyan iyi gelen bir şeyler bulunca iyi oluyor inşallah iyi gelir denersiniz de..♥

      Cevapla
  6. Cansu Uzuner

    İçime su serpen bir haber oldu, gerçekten çok sevindim. Kedilerime sağlıklı bir mama seçme konusunda ve başka birçok konuda yazılarınızdan çok şey öğrendim, içtenlikle teşekkür ediyorum.

    Cevapla
  7. Canim kizim icin simdiden cok heyecanlandim cekilise katilmayi cok istiyorum. Islak mama verirken vicdan azabi ceksem de yerken ki mutlulugunu anlatamam. Sagliklisini yese dunyalar benim olur. Umarim bana cikar sevip sevmeyecegini anlamak icin bir kutu alayim diyecegim bir mesafede degilim cunku severse her ay bir fiil alma garantisi bile veriyorum. Sevgiler…

    Cevapla
  8. Benim şapşik kızlarımı olabildiğince yaş mamayla beslemeye çalışıyorum ve mama içeriği okumaktan yoruldum bayağı. Böyle kaliteli bir mamanın ülkemize gelmesine de çokk sevindim. en kısa zamanda alıp yedireceğim bakalım benim pisilere. Bence beğenirler 🙂
    gizem.altindag@gmail.com

    Cevapla
  9. Yeşim Karadaş

    Ayyy, çok sevindim, kedilerim için mama arayışım sizin yazılarınızla başladı, ondan sonra tahıllı hiçbir mama yedirmedim kedilerime. Gimpet ve Bozita dan sonra yine çok kaliteli ve üstelik organik bir mama! Ne diyebilirim, yuppiiii 🙂

    Cevapla
  10. Sayenizde böyle bir yaş mamanın varlığını duymak beni çok mutlu etti. Glutensiz de dediniz daha da çok ciğerimi yaktınız Meltem hanım. Birkaç hafta önce Acana kuzu’nun Mg, P, Ca oranları yüzünden N&D az tahıllı kuzuya geçiş yaptım. 2.5 senedir tahıl vermediğim kedilerime şimdi az da olsa veriyor olmak… Ever alerjileri yok ama işte… Onlara gelecek bütün hastalıklar bana gelsin, yeter ki onlar iyi olsun. Ahh Acana ahh oranların bu kadar yüksek olmayaydı seni terk eder miydim… Sizinle de konuşmuştuk ya kedimde çıkan morluk ve şişliği (yağ bezesi). Bu yüzden böyle bir değişiklik yapayım dedim. İyi mi yaptım, kötü mü yaptım bilmiyorum. Şu tahıllar yüzünden onlarda bir hastalık çıkarsa (Allah korusun 🙏🙌🙏🙌🙏🙌) vicdan azabından, suçluluk duygusundan ne yaparım bilemiyorum…

    Cevapla
    • Yaa sahi ne oldu o yağ bezesinin durumu?

      Cevapla
      • Morluğun rengi eskisi kadar yok ama hafif duruyor. Yağ bezesi de duruyor. Hali tavrı hareketleri atlaması zıplaması yerli yerinde o yüzden çok fazla kuruntu etmek istemiyorum. Artık saatli olarak ölçülü mama veriyorum. Eskiden önlerindeydi ne kadar yerlerse yerlerdi. Yalnız yeni manayı da pek bi sevdiler. 50-55 gr gibi veriyorum. Daha da versem yerler. Hatta acanaları ayırıp n&dleri falan yiyorlardı. Neyseki ikisinin kokusu birbrine geçti herhalde artık öyle yapmıyorlar. Kaseler bomboş. Zaten acanada bitti bitecek 1 aylık mama geçiş süreci de bitti bitecek. Sonra yola N&d ile devam edeceğiz. Umarım herhangi bir sorun çıkmaz.

  11. Mama arayışlarım sırasında rastlamıştım sitenize severek takip ediyorum :))

    Cevapla
  12. Umarım benim yaş mama konusunda bile seçici kızıma güvenle yedirebildiğim iki mama markasından sonra başka bir seçenek daha olabilir. Merakla bekliyorum sonucu:-)

    Cevapla
  13. ankaradan temin edemiyor muyuz hem organik hem de lezzetli olmasi cok onemli… benimkiler cok secici oldugu icin bu kinuda zorluk yasiyorum. umarim lezzeti de cekicidir.

    Cevapla
  14. Mmmmm biz isteriiizz! >^.^< ürünü Türkiye'ye getirdiğiniz için de teşekkür ederiz.

    Cevapla
  15. Jülide Alasya

    Bizim aile bi hayli kalabalık. 1 anne, onun 1 oğlu ve 1 kızı ve oğlunun da 1 oğlu 😊 Benim canlar kuru mama hariç hiç birşey sevmiyorlar. Ödül mamasını bile bir koklayıp bırakırlar genelde. Bu mamayı da denemek isterim.
    Bilgilendirme için teşekkürler , sevgiler

    Cevapla
  16. Cavidan Gökyar

    Gerçekten çok güzel haber.Ancak görüyorum ki satış noktaları sadece İstanbul’da . En azından internet üzerinden satın alabilsek? Aksi halde sadece İstanbul kedileri sevinecek bu işe 🙂

    Cevapla
  17. eda kılın

    Bu mamayı çok merak ettim. Özellikle beyaz kedim misket için. Hiç bir yaş mamayı beğenerek yediğini görmedim. Sadece bir mama vardı oda piyasadan kalktı. Onun beğenip beğenmeyeceğini çok merak ediyorum.
    Ayrıca Meltem hanım ve Enis beye teşekkürler bu mamayı tanıttığı için.
    edakilin@gmail.com

    Cevapla
  18. Merhaba! Bi süredir kedime sağlıklı bi mama arayışı içerisindeyim. 3 yıldır veteriner tavsiyesiyle kullandığım Proplan mamanın masum olmadığını öğrendim. Enis beyden ricam bu tür güzel girişimlerinin artması ve kaliteli bi kuru mama da temin edebilmemiz. Ayrıca satış noktaları listesinde ankarayı göremedim,umarım kısa sürede ankarada da satışa çıkar, çünkü mamamız bitmek üzere:) bu güzel haberden şu an faydalanamasam da teşekkür ederiz:)

    Cevapla
  19. Merhaba…Yazınızı görünce çığlık attım 🙂 Kedimi beslerken vicdan azabı çekiyorum. En iyi mama diye satılan mamayı alsam da biliyorum ki aslında hiç de iyi değiller. Konserve olarak Gimpet ve Animando kullanıyorum ama ikisi de eskisi gibi değil. O yüzden sizden sonra hemen yetkili kişiye mail atacağım. Çok teşekkürler bu güzel haber için. Unutmadan biz de çekilişe katılmak istiyoruz. Hoşçakalın…
    E-mailim: fatsun@ttmail.com
    Suna Taş

    Cevapla
  20. bizim TUSYA hanım salatalık, kelek ve sebze hastası ondan dolayı organik ve glutensiz bir yaş mama aramaktaydım yazınız tam da buna denk geldi.inanın çok sevindim.bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

    Cevapla
  21. Çakıl ve tuba

    Benim minnoşum çakıl için sağlıklı ne varsa deneyip almak fikrine bayılıyorum. İşallah bşze çıkar 🙂
    Hadi bu çekilişi ben kazanayım hehheheh

    gencer.tuba@hotmail.com
    Tuba

    Cevapla
  22. Meltemcim Duman da sever mi acaba?! Hemen deneyelim

    Cevapla
  23. mehmet edip

    bence yorum yapan herkese göndermeliler birer numune..sonuçta, bi çeşit tanıtım olacak.
    bu arada, pet gıda’nın online satış yapan bir sitesi yok mu..ya da bu ürünü internet üzerinden satın alıp deneme şansımız.

    Cevapla
    • Merhaba..Online sitemiz mevcut değil.Web’den direkt satış yapmıyoruz. İstanbul’da satış noktalarından alabilirsiniz. Ya da haberleşelim nasıl mamayı sizle buluştururuz diye..

      Cevapla
  24. Pinar Aydogdu

    Sizin sayenizde kedilerim hem saglikli hem keyifli besleniyor! 🙂

    Cevapla
  25. Pinar Aydogdu

    Yalniz satis noktalari hep Istanbul’da! Ornegin biz Ankara’dayiz, nasil ulasacagiz bu mamalara?… 😦

    Cevapla
  26. Yazılarınızı severek okuyorum. Kedime gimpetin yaş mamalarindan alıyordum sürekli. Eğer bunu daha çok severse bundan alırım. Organik olması dikkatimi çekti. Sizde olmasaniz haberimiz olmayacak:) iyi ki varsiniz.

    Cevapla
  27. Merhaba…Sevincim kursağımda kaldı. İstanbul dışı ve internet satışları yok. Alışveriş yaptığım petshop’u aradım. Belki o getirtir yoksa bayağı bekleyeceğiz gibi 😦

    Cevapla
    • Selam bu tip yorum ve sorularınızı yazıda linki bulunana Pets Gıda’nın facebook sayfasına girip mesaj olarak da yazın bence . Çok iletişimi iyi ve çözüm odaklı bir sahibi var dolayısı ile sevinciniz kursağınızda kalmasın bir çözüm bulunabilir kimbilir 🙂

      Cevapla
      • Merhaba…Kendisiyle görüştüm. Şu an sadece İstanbul’da satışa sunduklarını ama istersem satan bir klinikle görüşüp, bana yollayabileceklerini söylediler. Alışveriş yaptığım petshop’a da bu mama hakkında bilgi verdim. Bir şekilde bulup deneyeceğiz. 🙂 Hoşçakalın…

      • belki çekilişte şans size de güler böylelikle de deneyebilirsiniz 🙂

  28. Gizem izmirli

    Adeta mutluluk patlaması yaşadım 🙂 korkmadan, sağlıkla verebileceğimiz bir mama geldi sonunda 🙂 teşekkürler 🙂

    Cevapla
  29. Merhabalar..Bu güzel yorumlara ve Meltem Hanım’a tekrar çok teşekkür ediyorum..Ben Enis Gökçetin..Pets Gıda’nın sahibiyim.
    Mama satış noktaları için lütfen haberleşelim. Şu an sadece İstanbul’dayız. Ancak Şubat gibi Ankara’da da olacağız kısmetse 🙂 ..Lütfen beni habersiz bırakmayın 🙂
    ilovepets@petsgida.com veya enis@petsgida.com‘a lütfen mail atın. Hep iletişimde kalmak dileğiyle..Herşey evcil dostlarımızın sağlığı için..Sevgi ve Saygılarımla,

    Cevapla
  30. Kediler hakkında ki bilgilendirmeleriniz benim gibi yeni kedili hayatlara çok faydalı oluyor☺benimde 6 aydir hayatimi paylaştığım 7 aylik bir kizim var.Bu mamalarin onu çok mutlu edeceğini düşünüyorum ☺
    elcinzihin@gmail.com

    Cevapla
  31. Burçin Can

    Enis bey ile bir kaç ay önce tanıştım ve organik mamasını duyunca hemen istedim tabi. 35 hasta kedi annesi olarak, onların bağışıklık sistemlerinin güçlü olması için beslenmelerine çok dikkat ediyorum. Haftada mutlaka bir kaç öğün yaş mama veriyorum. Normalde bir öğünde 400 gr’lık 4 konserve açtığımda o öğün için ancak doyuyorlardı. Liebesgut’u elime aldığımda 8 konserve açtığımda doyabileceklerini düşünürken, 4 konserve ile 35 kedi doydu. Sağlıklı olduğu kadar besleyiciliği yüksek ve yoğun bir mama. Tüm kedi anneleri çocuklarını bu güzel mama ile beslemeli kesinlikle.

    Cevapla
  32. ,,,AMA yalnız İstanbul da war..((

    Cevapla
  33. Hımmm benim bile canim çekti bu harika mamayı , minnoşlarima yedirmek için sabirsizlaniyorum
    aynur.vural@hotmail.com

    Cevapla
    • Merhaba Aynur Hanım..Mamamı yiyen insanlar oldu 🙂 Verdikleri geri bildirim gayet lezzetli olduğu yönünde:) Bir kişiyi yerken videoya da çektim ama izni olmadığı için paylaşamıyorum. Dedi ki : Diğer mamaların tadı ağızda kalıyor,su içmek gerekiyor. Ancak Liebesgut’da böyle bir sorun yok..Paylaşmak istedim 🙂

      Cevapla
  34. Züleyha kırbay

    Bu kadar iyi bir mamayı kedilerime vermek için sabırsızlanıyorum açıkçası☺️👍🏻 z.gecmez@hotmail.com

    Cevapla
  35. Harika, hadi bakalım bu sefer şansımız olur da bu mamayı oğlum da deneyebilir. Seveceğini umuyorum bende. ^_^

    Cevapla
  36. Meltem hanım;
    Yine süper bir haber verdiniz bizlere. Çok teşekkürler. Çok seçici olan kedim umarım severek yer bu süper mamayı. Bol kedili günler diliyorum.

    Barış AZİZ
    barisazizz@gmail.com

    Cevapla
  37. Yaş mamayı çok seviyor oğlum ama hep aklımda soru işaretleri oluyor alırken, yedirirken. Teşekkür ederim güvenilir ürünlerle bizi buluşturduğunuz için 🙂
    sebihayildirim6@gmail.com

    Cevapla
  38. Meltem Sayilgan Keskinel

    Harika bir haber…Kizim Biber’e verdigim kuru mama konusunda icim ne kadar rahat olursa olsun iş yaş mamaya geldiginde hep tedirginlik duyuyordum. Tüm gercek kediseverlerin bu yeni urune bayilacagini tahmin etmek zor olmasa gerek. Cok tesekkurler

    Cevapla
  39. Bir suredir kedim için kaliteli icime sinecek bir yas mama ariyordum, boyle bi markanin cikmasi cok iyi olmuş:) Kızımın bu mamayi deneyecek sansli kedi olmasini cok isterim.
    Email: vanilla.twilight@hotmail.com

    Cevapla
  40. Bir suredir kaliteli icime sinecek bir yas mama ariyordum, böyle bir markanin gelmesi cok iyi olmus.Kizimin bu mamayi deneyecek sansli kedi olmasini cok isterim.:)
    vanilla.twilight@hotmail.com

    Cevapla
  41. sevgili meltem hanım benimde bir van kedim var siz eskiden yaş mama olarak Briti met etmiştiniz ben onu yediriyorum o mamayı bırakayımmı

    Cevapla
    • Hayır elbetteki bırakmayın Gülin hanım, o da iyi bu da iyi arada imkan bulursanız bunu da deneyin çeşitlilik sağlamış olursunuz kuru mama için dğeil de yaş mama için birkaç iyi marka bulup onların yaş mamalarını çeşitli çeşitli vermek damak tadı açısından çok iyi oluyor onlar da canlı sürekli aynı mamayı yemesinler. Kuru mama için demiyorum ama.

      Cevapla
  42. Bende sütbeyazıma bu mamadan almayı düşünüyorum Faydadan çok zarar veren mamalara para vermektense organik ürün alırım üç beş lira fazla veririm yeterki oğlum içeriği temiz yiyeceklerle beslensin.

    Cevapla
  43. Ooo çok cok güzel haber. Varım diyooor 🙂

    Cevapla
  44. Biz 4 kardeş de (Timmy ❤ Zoey ❤ Missy ❤ Romeo) bu yeni mamayı denemek istiyoruz! 🙂
    email: pinaratayol@gmail.com

    Cevapla
  45. damla erlevent gürelli

    Merhaba Meltem,
    Ürün tanıtımı için teşekkürler. Ürünü Takom ve Mücüm’e denetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Tüm kedilere şimdiden yarasın, sağlıklı uzun ömürler yaşamalarına katkısı olsun! 🙂
    damla.erlevent@gmail.com

    Cevapla
  46. ayfer şener

    Merhabalar,

    Sevgili Kızım Mery degil ama oglusum Duman oldukca secici. Denemeyi ve Dumanıma kabul ettirmeyi, kızım Mery e tatttırmayı cok isterim..

    Cevapla
  47. yasemin turan gürbüz

    idrar yollarında kristalleri olan aryama iyi gelir umarım yaseminturan247@gmail.com

    Cevapla
  48. Ayy Kurinim kesin bayılııır ❤ Çok merak ettim hemen araştırıyorum bu mamayııı

    Cevapla
  49. Bu özel mama Bademin olmalı!

    Cevapla
  50. Mamanın doğal olması beni çok heyecanlandırdı. Açıkçası evdeki 5 tane kedime de yaş mama vermeyi kesmiştim doğal olmayan mamalar yüzünden çünkü midelerini bozuyordu. Umarım bunu deneme fırsatım olur 🙂
    Mail: california_sitty@hotmail.com

    Cevapla
  51. Güller Peçin

    Anlattıklarınıza göre böylesine sağlıklı ve güzel bir ürünün ülkemizde olması çok güzel bir haber. Umarım Süslü’cüğüm yarışmayı kazanıp bu güzel ürünü tadabilir. 🙂
    gpecin12@hotmail.com

    Cevapla
  52. Güller Peçin

    Anlattıklarınıza göre böylesine sağlıklı ve güzel bir ürünün ülkemizde olması çok güzel bir haber. Umarım Süslü’cüğüm yarışmayı kazanıp bu güzel ürünü tadabilir. 🙂
    gpecin12@hotmail.com

    Cevapla
  53. Mama konusundaki tavsiyelerine çok guvenirim bilirsin meltemcim:) en kısa zamanda denemek istiyorum, umarim baliklisida biran önce gelir Türkiyeye sevgiler..

    Cevapla
  54. Schesir konserve kedi mamaları hakkında ne düşünüyorsunuz sanırım ülkemize yeni gelmiş

    Cevapla
    • ilk şimdi sizden duydum ama bir bakıp inceleyeceğim 😉 yazarım.

      Cevapla
    • Merhaba ben kullanıyorum. Şöyle ki bu mama insan gıdasına uygun bir mama. Petshop a pazarlayan kişi yedigine göre 🙂 biraz tuzsuzmuş sadece. Beni Viyana ve Almanyadan mama siparişi vermekten kurtardı. Tuvalet kokusu sıfıra yakın. Üstelik yaş mamayı haftada 2 kere verin sonra hep kuru mama verin durumuna son. Hergün verebilirsiniz. Kediler bayram etsin onlar da can kuru mama yiye yiye iyice suntaya çevirdiler hayvanları. Mamanın kokusu bildiğiniz yemek kokusu. Pirinçli olanların içinde gerçek pirinç var. Gerçek balık gerçek yengeç ve Meyveli olanları da var. Ben Bostancı’daki shoptan alıyorum. 85gr ve 5lira toptan aldığım için 4.5 veriyor. Yani aylık aşağı yukarı 100 liralık bir alışveriş oluyor. Değer… herkese afiyet olsun mivvvvv 💋

      Cevapla
  55. Deniz Özvarlık

    Birisi daha sormuş Schesir hakkında ne düşünüyorsunuz diye hala denemediniz mi? Biz denedik tat olarak çok beğendi 2 kedim de ki pek herşeyi beğenen kediler de değillerdir… Baya araştırdım anladığım kadarıyla kötü bir şeyine rastlamadım, o nedenle sizinde bir denemenizi bekliyorum 🙂 9 farklı çeşidini aldım şuan 2 si de lezzet olarak geçti benimkilerin testinden… Görüntüsü ve kokusu da baya doğal görünüyor gerçekten. Liebesgut almak istedim ama açıkçası pahallı da buldum 200 gramlık bir konserve için. Schesir yorumu bekliyorum 🙂

    Cevapla
  56. Merhaba,

    Yazınızı yeni buldum. Bol kedili birisi olarak bu ürünü merak ettim. Kuru maması da var mı? Alman markası olup anlamı’ kedi aşkı’ olan bi mama buldum, bu o mu merak ettim. Bizimkiler bayıldı. Bi de yaş mamasını nerden bulabilirim? Veterinerim dahil hiçbir yerde göremedim.
    Teşekkürler

    Cevapla
  57. Gülsen atasoy

    İyi günler ,
    Sitenizden oldukça fazla faydalanıyorum
    Öncelikle tesekkurler
    Yazılarınızı okuyup ona göre mama seçimi yaptıkça kedilerimi daha güvende hıssedıyorum onlar da teşekkür edıyor😊
    Liebsgut mamayı bugün sipariş ettım
    Bir de bozitanın yaş maması hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Cevapla

Yorum bırakın