RSS Besleme

Yılbaşı Çekilişi Vaaar ! meow meow ♥

Posted on

bbee674cc4a90921f46ef6aae6a30213

Bu sene tembel blogger ödülü diye bişey varsa kabul ediyorum evet bana verin 🙂 Ve bunun için özür diliyorum, yeni yıl hedeflerim arasında haftada 1 post var inşallah 🙂

Tembelim ama duyarsız değilim elbette, yılbaşı yaklaşıyor ve sizlerle minik heyecanlı aktivitemizi bu sene de yapmak istiyorum hadi utanmadan bir de söyleyeyim geleneksel yılbaşı hediye çekilişi 😛 Gülmeyin sonuçta ilki değil ikincisini yapıyoruz 🙂

Bu sene yılbaşı hediye çekilişi için halihazırda bir yazı konusunda iletişimde olduğum Petlebi.com a fikir götürdüm bize ufak bir yardımda bulunup sponsor olmak isterler mi diye sordum. Kabul ettiler sağolsunlar. Böylelikle bu sene 4 şanslı hediye kazanacak.

Tüm katılımda bulunanalar arasından öncelikle 1 kişi belirleyeceğim bu kedilibirhayat + petlebi işbirliğinin asil kazananı olacak hem benim kişisel olarak alıp hazırladığım hem de petlebinin bizlere hediye ettiği ürünlerin tamamından oluşan bir hediye paketi kazanmış olacak.

Onun haricinde de 3 tane daha şanslı seçeceğim bu 3 şanslı arkadaşa ise hediyeleri direkt Petlebi.com tarafından gönderilecek. Gönül isterdi ki her şanslının hediyelerine ben de katkıda bulunabileyim ve hepsini ben yollayayım ama maalesef ki çok masraflı olacaktı o yüzden 1 asil kazanan 3 tane de teselli ödülü kazananı minvalinden bir kurgu yapmak daha doğru geldi.

Petlebi.com bu 3 şanslı arkadaşa 1 er Gimpet Multivitamin macun iki şer adet de Gimpet malt kiss ödül tableti gönderecek.

gimpet-malt-kiss-dudak-sekilli-kedi-odul-tableti-50gr-kedi-odulleri-29916-44-b

pr_01_56216

Şimdi nasıl katılacağınıza gelelim, bu yazının altındaki bloğa yorum yazma bölümüne içinizden gelen yeni yıl dileklerini vs yazabilirsiniz mesajınıza mail adresinizi de doğru bir biçimde mutlaka yazın çünkü kazanırsanız size ulaşmak sorun olmasın sonra mail ile iletişime geçeceğiz.

26 Aralık 2016 saat 20.00’a kadar katılabilirsiniz, sonrasında ise o akşam bir çekiliş yapacağım ve kazananları yine buradan bir yazı ile duyuracağım hemen akabinde hediyeleri göndermek istiyoruz ki yılbaşı akşamı elinizde olsun ♥

Bu yazıyı kedisi olan arkadaşlarınızla paylaşırsanız güzel olur, şansın kime güleceği belli olmaz 🙂

791c19226c51b8fa3d0b55f9880731ca

About meltem

1983 yılı doğumlu, Anadolu Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler bölümü mezunu, evli ve Coco ve Misha adında 2 kedi ve Uzay Deniz adında dünyalar tatlısı bir erkek çocuğu annesi editör ve metin yazarıyım :) Müziğe, doğaya, hayvanlara, mistik konulara ve sinemaya bayılıyorum. Meraklı bir İkizler yükselenli Koç burcu olarak, gündemi takip etmek ve en ilginç ipuçlarını bulup paylaşmak benim için bir zevk! Hem eğlenceli hem de bir şeyler öğrenebileceğiniz yazılar okumak için beni takip edin!

Bir cevap »

  1. Kübra Doğancı

    Merhaba,
    Hiçbir kedinin sokakta usumedigi, her evde en az bir kedi, her kedininse bir evi olduğu; gözümün bebeği Tahin’imin sağlığına kavuştuğu musmutlu ve bol patili yıllar diliyorum!

    Cevapla
  2. Öncelikle iyi geceler henüz uyumadığımdan ve yazınızı anında gördüğümden belki de bu bir işarettir diye düşündüm çünkü 2017 nin uğurlu geleceğine olan bir inancım var:) 2017 için temennim,umudum bu yılın her şeyden önce bize,sevdiklerimize,canımızın içleri patili dostlarımıza sağlık,mutluluk ve huzur getirmesi çünkü bunlar olduktan sonra her şey olur 😉 “Eğer mutluluktan ölünüyorsa bu benim başıma gelmeli” sözünü iliklerimize kadar hissedelim, herkes o kadar mutlu olsun ki kimse kimsenin mutluluğuna göz dikmesin,canlar yanmasın artık ateş de düşmesin ve düştüğü yeri de yakmasın, kimsenin yüreği kavrulmasın,gözden düşen damlalar acıdan değil mutluluktan düşsün.Belki çok fazla şey bekliyorum ama insanız tek dayanağımız umut etmek..(fatos__39@hotmail.com)

    Cevapla
  3. Gulfer Alginer

    Merhabalar
    Ben Gulfer Alginer
    Öncelikle belirtmek isterim ki hiç kimse Kedi ile yaşamadan ölmemeli
    Ben geç kaldım ama böyle güzel bir şey yaşadığım için çok mutluyum
    Dünya tatlısı oğlum Paşa bana çok şey öğretti ve yaşattı
    İyiki varsın ve iyiki hayatımdasın diyorum.
    Yeni yılda bütün canlıların yaşama sevinci eksik olmasın
    Öncelikle hayvan dostlarımızı lütfen elimizden geldiğince koruyalım
    Sokakta bize o kadar çok ihtiyaçları varki
    Çantanızda bulunduracagimiz kuru mama ile onların bir öğün olsa bile karnını doyuralim
    Birde sokakta yarı çıplak ayakla gezen küçük çocuklara en azından bir öğün yemek yedirelim
    Mutlu ,herşeyi paylaşabileceğiniz, zorda olana kosabilecegimiz sağlıklı bir yıl diliyorum.
    Sevgiyle kalın

    Cevapla
  4. Herkezin bol patili ve mutlu yıllar diliyorum..

    batuhandemir1989@gmail.com

    Cevapla
  5. Süleyman CENGİZ

    ALLAH tan yeni yılda en büyük dileğim tüm masum kimsesiz canlarımızında sıcacık yuvası olması her daim mutlu ve sağlıklı oldukları tüm haklarının korunduğu dünyalarında yaşamaları…Rabbim tüm canlarımızı korusun ve tüm hasta canlarımızada acil şifalar versin inş.

    Cevapla
  6. Yeni yıl diye düşündüğümde gözümde çam ağaçları kırmızı çatılı evler üzerine simler dökülmüş kartpostallar vb seyler canlanır hep, çocukken olduğu gibi. Ve tabi ki kar, yumuşak beyaz güzel kar. Ama aynı zamanda üşüten donduran kar. Dileğimi şu, nora, pofik, hevser, minik, ayıcık, rüzgar, limon pinokyo ve mahallemizin isimsiz diğer güzel kedileri ve bebekleri bu kışı da sağlıkla atlatsınlar.

    Cevapla
  7. Sevgi Burunguz

    2017’nin tüm sokak hayvanlarının sevileceği, tecavüze ugramayacaklari, dayak yemeyecekleri, aç kalmayacakları, zehirlenmedikleri, insanların tüm canlıları sevebileceği cins, sokak hayvanı diye ayırt etmeyecekleri, sokak hayvanlarinin toplatilip ormanlara atilmadigi, kadın siddetinin son bulduğu, çocuk evliliklerinin bittigi, terörün tamamen sonlandıgi bir yıl olmasını diliyorum… tüm patiseverlere mutlu yıllar.

    Cevapla
  8. Hiçbir hayvan ve kadının katledilmediği , bütün minnoşların sevgi dolu yuvalarında olduğu, erkeklerin kadınlarin değerini anlayıp baş tacı ettiği huzur dolu bir yıl olsun 🙂

    Cevapla
  9. Bir kız bir oglan cocuk sahibi olan ben (isimlerini zikretmekten seref duyarım; Duman’ım ve İrma’m) onlara ve tum sevdiklerime koccaman gulucukler bahseden bir yıl diliyorum. Saglıklaaa, neseyle, huzurla ve mutlulukla….

    Cevapla
  10. Miray Ezgi İrkin

    Merhaba
    Ben bu yeni senede ve önümüzdeki gelecek hersenede her zaman aynı şeyi istediğim “insanlara sadece biraz MERHAMET” istiyorum.sokaktaki canlarımız için sadece biraz merhamet.herkes canlarımıza karşı duyarlı olup onlara elinden gelebilceği kadar bakabilmelerini sahiplenmelerini istiyorum.benimde bir kedim var ama maalesef dışardakiler böyle şanslı olmuyolar çok üzgünüm.yeni yılımızın onlarında hayatlarına güzel devam edebildiği kötü olayların vahşetlerin yaşanmadığı bir sene diliyorum herkese.kimse unutmasın; bir el bir pati kurtarır. Sağlıklı mutlu yıllar herkese :))

    Cevapla
  11. Engin Karahasan

    Tum hayvan dostlarinin yeni yili daha mutlu daha guzel daha patili gecsin. Herkese iyi yillar

    Cevapla
  12. Tüm pati severlerin yeni yılı gönlünce olsun.

    Cevapla
  13. Yeni yıl, herkese bol mutluluk ve sağlık getirsin. Vicdanlı insanlar çoğalsın, anayasadaki hayvan hakları kanunu yenilenip eşya hukuku kapsamından çıkarılsın. Ülkece vicdansızlıklara, canilere, kötü kalpli insanlara karşı bir olduğumuz bir yıl olsun.

    ezgiocal12@hotmail.com

    Cevapla
  14. Ne güzel bi düşünce^^ Hem size hem petlebiye teşekkürler.
    Kedilerimizle sağlıklı sıhhatli mutlu başarılı yıllar diliyorum hepimize^^ Dışardaki canları da unutmayalım…
    catgirlmakeup@gmail.com

    Cevapla
  15. Allah hepimizin yüreğine merhamet ve akıl sağlığımızı koruma gücü versin.

    Cevapla
  16. Pınar Aydoğdu

    Canı gönülden tüm canlıların huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmesini diliyorum! Tabii pisicanlar kucağımızdan, yüreğimizden ve evlerimizden hiç bir zaman eksik olmasın! Kucak dolusu sevgiler…

    Cevapla
  17. Sokaktaki tüm tatlış kedi, köpeklerin sevgi dolu yuvalara kavuştuğu, evimizdeki canlarımızın da sağlıkla ömürlerini sürdürecekleri nice yeni yıllarımız olsun.

    Cevapla
    • Hayvanları ben ve kızım gerçekten çok severiz ama kediler bi farklı canlılar onların sevgisi bir tık fazla gibi 10 gün önce bulduğumuz yavru kedimiz baya bir hastaydı ve ayağında kırık vardı hastalığı baya düzeldi yeni yıldan sütlaçın ayağının bir an önce düzelmesini ve tüm aileme sağlık mutluluk huzur ve bol kahkaha diliyorum Tüm hayvan sever doslarımızında yeni yılını kutluyorum
      fatih_gsm@hotmail.com

      Cevapla
  18. Ceyhan Kardaş Şirin

    İnsanların, sokakta yaşamak zorunda kalan tüm canlılara karşı daha duyarlı olduğu bir yıl dileklerimle..

    ceykardas81@hotmail.com

    Cevapla
  19. Tüm patili çocuklar sıcak bir yuva bulsun. Hayvanlara yapılan eziyetlerin tümü son bulsun. Masumların hepsi için mutlu, huzurlu, bol gülücüklü sağlıklı bir yıl olsuuuun… 🙂

    Cevapla
  20. Her patinin bir ailesi olduğu , sımsicak yuvalarinda musmutlu ömürler sürdüğü temennisiyle , herkese mutlu saglikli bir yıl dilioruz .Duman , balkız , inci , lokum Karaağaçlı .

    Cevapla
  21. merhaba her kediye yardım stmeye çalışan insan,yardım edemediklerini de dinleme zerafetini gösterebilen insan.senin sayende kedimi öğrendim,ne kadar çok yanlışlar yaptığımı öğrendim,her kedinin yaşayadığı her derdi büyük araştırmalar ve yaşadıklarınızla yazdığınızı biliyorum ve bu beni sizi okumaya itiyor. sizden öğrenerek aldığım onca şeyin hepsininin yararını gördüm. çok mutluyuz, daha da mutlu oluyoruz siz yazınca yeni bir bilgi dileğiyle:D size de bizim kadar mutlu olmanızı ve kedilerinizle daha çook uzun yıllar geçirmenizi diliyorum. MUTLU YILLAR🐱🐱🐱🐱 🎉🎉🎀🎊🎀🎊🎊🎀🎀🎈🎈🎈🎁🎁🎁🎊🎊🎊

    Cevapla
  22. Yağmur güneş

    Bu sene evdeki ve sokaktaki dostlarımızla geçireceğimiz sağlıklı mutlu bir yıl olur inşallah…

    Cevapla
  23. 2017 hem ülkemiz hem de dünyamız için musmutlu,paspatili bir yıl olsun. Daha az kan dökülsün,sevgi bulaşıcı olsun.
    2016 yılı nispeten kötü bir yıldı hem özel hem de genel olarak. Tek artısı ise biricik kedişimin bana bu yıl katılması oldu. Umarım 2017de daha mutlu ve daha kedili oluruz.
    Hep birlikte nice yıllara 🐱❤️

    Cevapla
  24. 2016 yılı hayatımda kayıpların acıların hastalıkların sıkıntıların olduğu zorlu bir yıl oldu..Ekim ayinda bir yakınımın tavsiyesi üzerine bir kedi yavrusu evlat edindim.ilk kez bir canlıya evsahipligi yapacaktım. Ekim ayından sonra ogluşum onun sevgisi beni hayata bagladi..2017 yılının herkese saglik mutluluk başarı getirmesini..evsiz olan küçük dostlarimizin sıcak bir yuvaya kavuşmasını dilerim..herkese mutlu yıllar :))

    Cevapla
  25. Gizem Altindag

    Hem evdeki hem sokaktaki butun kediciklerimizle birlikte, sikintisiz, hastaliksiz, mutlu bi yil olur umarim. Bu yil yasadigimiz tum hastaliklardan sonra en buyuk dilegimiz bu..
    gizem.altindag@gmail.com

    Cevapla
  26. Merhaba,
    Bu seneki hediye şansımın yeni yılda da devam etmesini diliyorum. Ballı olmak harika. İki çekilişi de kazanmıştım, bir hatırlatma 🙂

    Ayrıca yeni yılda daha çok yazmanızı diliyorum, özlüyoruz 🙂

    Bir deeee yeni yılda kendime bol booool zaman ayırmayı diliyorum.
    Sonrası dünya barışı 🙂

    Tuba
    gencer.tuba@hotmail.com

    Cevapla
  27. Nurdan Özen Taneli

    Yeni yılın yavru bir kedi kadar güzel, yumuşacık ve neşeli olmasını diliyorum 🙂

    Cevapla
  28. Iyice yaslanmis olan kedimiz lulunun 2017 de de bizimle olmasini diliyorum🤗🤗

    Cevapla
  29. Hayvanların deger gördüğü bir yil diliyorum..sinansan@gmail.com

    Cevapla
  30. Ginger ve Gonca

    Yavru bi kediyken sokakta ayaklarımıza dolanıp evimizin yeni sakini olan, yeni yılı ilk kez birlikte karşılayacağımız oğluş Ginger şu günlerde bize biraz olsun umut getirdi. Herkese eşitlik, özgürlük, barış dolu, kısaca mutlu yıllar 🙂
    fgoncasahin@gmail.com

    Cevapla
  31. Her geçirelen seneden dahada güzel olabilicek insana hayvanlara can taşıyaan her varlığıa yapılan eziyetlerin son bulabileceği bir yıl olsuunn 🙂 Boli kuzumun şansına ne çıkarsa bahtımıza artıkk ❤

    Cevapla
  32. Yeni yılda tüm yardıma muhtaç hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşması ve İnsanların sokak hayvanları hakkında bilinçlenmesi ,onlara yardım etmesi dileğiyle. 2017 onlara uğurlu gelsin 🙂
    cirrake@hotmail.com

    Cevapla
  33. Yeni yılda tüm yardıma muhtaç hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşması ve İnsanların sokak hayvanları hakkında bilinçlenmesi ,onlara yardım etmesi dileğiyle. 2017 onlara uğurlu gelsin 🙂
    cirrake@hotmail.com

    Cevapla
  34. Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2017 yılı da böyle olsun 🙂 sağlık, huzur, barış, mutluluk getirsin. bol patili yıllar diliyorum…

    Cevapla
  35. Gülen Argyris

    Yeni yılınız kutlu olsun canım 🙂 miyavvvvv :p

    Cevapla
  36. Yeni yıl,insanların kalplerine insan sevgisi,doğa sevgisi,bebek sevgisi kadar önemli olan hayvan sevgisini de getirsin istiyorum..Küçücük bir karton kedi evinin varlığından dahi rahatsız olan ev sahibimin kalbine sevgi diliyorum.Bu soğuk havalarda bizler sıcacık evlerimizde otururken onlar bu soğuk kış aylarında aç,susuz,kimsesiz ve barınaksızlar.Dünya sadece bizim değil ve hiçbir zaman olmadı da.Ekolojiye en büyük destek o zararsız,sevgiye, yardıma muhtaç dostlarımız.. Lütfen unutmayalım:)Dünya sizinle güzel,iyi ki varsınız.Kedim Zerdüşt’ün nefes alışının benim için önemi kadar sokakta ki canlarda bunu hakediyor ve istedikleri ne kadar küçük ve yapılabilir şeyler düşünsenize bir:)Sevgi getir yeni yıl,kalp güzelliği,hayvanlara düşmanca bakan gözler yerine sevgiyi alsın artık. 🙂

    mulhemay@hotmail.com

    Cevapla
  37. Minik dostlarımızın mutlu, sağlıklı ve yanımızda olduğu bir yıl diliyorum herkese. 🙂

    Cevapla
  38. Yeni yılda hamile olan Hera mın yavrularının sağlıklı doğmasını, herkesin annane olmak gibi bu tatlı duyguyu tatmasını, sokakta doğum yapacak kedilerin sıcak bir yuva bulmasını, yavrucukların hepsinin hayatta kalmasını diliyorum. Yeni yıla gözleri kapalı sağır çirkinler bekliyoruz 😻😻
    gnnr_ilhn@hotmail.com

    Cevapla
  39. BELLA…Sokakta yaşadıkları onca zorluğa, eziyete, işkencelere rağmen hala insanlara sevgiyle yaklaşan tüm meleklerimizin korunma yasalarının bu sene çıkması dileğiyle….

    Cevapla
  40. Bu yıl ilk kez kedimiz cesurla yeni bir yıla gireceğiz. İnşallah daha nice uzun yıllar birlikte oluruz. Sevgiyle kalın…
    rezzan_akyuz@hotmail.com

    Cevapla
  41. Bir yıl gibi kısa bir süre önce başladı kedi sevgim,bu yüzden geride kalan bomboş yıllarım için çok üzgünüm Evimde yaşayan bir kedim yok (nedenlerim var) ancak kah oturduğum sokak ve yakınlarındaki, kah okul yolumda bulunan uzaktaki mahallenin kedileri hepsi benim için canımdan bir parça…
    Sabahın kör karanlığında elimde bir torba mama ile evimin kapısından okulun kapısına kadar on – on beş kediyi doyuruyor,çöp etrafından topladığım kutuları,straforları eve taşıyarak saatlerce uğraşıp evler hazırlıyor,müthiş hazlar yaşıyorum.
    Yeni yılda ben ve benim gibi kedi dostlarına yalnızca sağlık diliyorum.Aman bizlere bir şey olmasın,yoksa kapımızın önünde,balkonumuzun altında,yolumuzun üzerinde gerektiğinde saatlerce kıpırdamadan bizi bekleyen dostlarımızın hali ne olur,kim onları fark eder.
    Biz çok yaşayalım ve hep sağlıklı olalım ki patilerimizin yüzü gülsün …
    Ha birde sayımız çok artsın ….

    Cevapla
  42. Herkese Merhaba,

    Bu yil ilk defa yilbasini sarı oglumla kutlayacagim. 34 yasinda bir kedi ile hayatimi paylasmaya basladim ve cok gec kaldigimi anladim 😂 Umarim hic kimse bu sevgiyi yasamak icin benim kadar gec kalmaz 🤗🤗

    Iyi yillar

    Cevapla
  43. Herkese mutlu yıllar diliyorum 🙂
    hayaladam@outlook.com.tr

    Cevapla
  44. Merhabalar…Yeni yıldan tek dileğim: Sevdiklerim yanımda olsun…Sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir yıl olsun… Hoşçakalın…

    mail: fatsun@ttmail.com

    Cevapla
  45. Nilgün DİKBIYIK

    Yeni yılın bizlere güzel günler getirmesini,özellikle sokakta yaşamak zorunda olan tüylü patili dostlarımızın karşısına iyi ve merhametli insanlar çıkarmasını diliyorum😻 nilgun4@hotmail.com

    Cevapla
  46. Minik kedim Mila ve ben herkese sevgi dolu minik partilerin olduğu güzel bir yıl diliyoruz. Hepimizin sevgiye ihtiyacı var, bu güzelliklere gösterilen sevgi ve o sevginin karşılığı ise bambaşka umarım bu saf sevgiyi kalplerinde hayvan sevgisi olmayan herkes tadar ve duyarlılığın arttığı mutlu bir yıl olur 😇💕 (dsimsek96@hotmail.com)

    Cevapla
  47. Merhaba,

    Bu yıl biz kedicilere bol kazanç getirsin ki biz de daha çok can doyurabilelim. Dilerim hiçbir can aç kalmasın, savunmasız görülüp zarar görmesin, yuvası bildiği yerlerden, ailesi sandığı kişiler tarafından atılıp bir başına bırakılmasın. Yalnız olmadıklarını hissedebilsinler. Biz her şeye inat onları sevdikçe, onlar da hayata tutunuyorlar. Birimiz 10 tane sevgisize bedel. Hayat onlarla güzel ve varolmak onların da hakkı, onları görelim ve el verelim. Dilerim sayımız artar… Son olarak benim patilerim için de bolca sağlık diliyorum. Bu yıl sağlık açısından çok ağır geçti, bir can kaybettim, hala içimde acısını taşıyorum. Umarım bu yıl her şey yolunda gider. Hepimize mutlu, sağlıklı, kazançlı ve patili seneler.

    Lusi

    lusiguner@yahoo.com

    Cevapla
  48. Yeni yılda patili dostlarimiz icin farkindalik diliyorum. Patili bir dost ne demek? Nasil degistirir insani, nasil çaglayip taşar insanin kalbinden merhamet, onun iyilesmesi pahasina nasil ikinci plana atar kendi sağlığını? Tüm hayvanseverler bilir bu sorularin cevabini, ben bu cevaplarin geri kalan herkesin yüreğine dokunmasini istiyorum yeni yilda…
    Hepimize, minik dostlarimizla sağlikli ve mutlu yıllar diliyorum…
    karamannazmiye@gmail.com

    Cevapla
  49. Herkese bol kedili bol kahkahalı yıllar dilerim umarım içlerinden bırıde ben olurum moral olur kedilerime bu hediye 🎁 2017 sağlıklı mutlu terörsüz bir yıl getirsin seker350012@gmail.com

    Cevapla
  50. Bizsiz olmaaaz 😊
    Tüm pisilere sağlık dolu bir yıl diliyoruz. Sevgiler 😻

    Cevapla
  51. Elif deniz izmirli

    Yeni yıl içim tek dileğim artık sokaktaki tüm kediler çok yemekten şişko olsunlar 😻 elifdenizizmirli@gmail.com

    Cevapla
  52. Herkese sağlıklı, huzurlu, bol kahkahalı ve bol “miyavlı” bir yıl diliyorum. Yaptığınız bu güzel paylaşım için de size ve Petlebi.com’a çok teşekkür ederiiiiz. 😊
    Mail: ezgiikevran@gmail.com

    Cevapla
  53. İncirimle nice yıllara!!

    Cevapla
  54. Yeni yıl dileklerinin temennilerden öteye geçebilmesini, şu son olaylar dahil aslında ne kadar da iyi bir tutamağa ihtiyacımız olduğunu tekrar kavrarken dilerim herkesin mutlu olabileceği en azından bir an yaşayarak azıcık olsa umudunu devam ettirebileceği bir yıl olur bu seferki..
    (exaybachay@outlook.com)

    Cevapla
  55. mutlu, kedili yıllar Meltem’cim 🙂

    Cevapla
  56. bende meltem hn sizi devamlı takip ediyorum 73 yaşına kadar kedi ile yaşamın nasıl birşey olduğunu bilmiyordum 7 yaşında bir prensesim var o benim hayatım yeni yılın herkese uğur saglık getirmesini istiyorum sevgiler

    Cevapla
  57. Herkese bol patili mutlu yıllar…
    emel_cam54@hotmail.com

    Cevapla
  58. Kedilerin, tüm hayvanların ve hayvan dostu güzel insanların huzur ve güvenle yaşayacağı bir yıl diliyorum. Hayatınızda pati eksik olmasın.
    ( lahtaralos@gmail.com )

    Cevapla
  59. Herkese mutlu yıllar.. Yeni yılda her eve bir kedi, bir kedisi olana ikinci kediyi diliyorum;)
    fundabalci401@hotmail.com

    Cevapla
  60. Herkese mutlu,sağlıklı ve sevgi dolu yılllar dilerim.2017 hayallerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun 🙂

    Cevapla
  61. Umarım yeni yıl tüm patilere sıcacık ,güvenli ve huzurlu bir ev getirir.😍🐾 Tüm pati dostlarına mutlu yıllar şimdiden 🐈💞
    birselbalci81@hotmail.com

    Cevapla
  62. Bol dört ayaklı minnoşlu, hepsinin mutlu ve sıcak bir yuvalarının olduğu ve herkese huzurlu dolu bir yıl diliyorum 🙂
    begumeryildiz@gmail.com

    Cevapla
  63. Merhaba,öncelikle şunu söylemek istiyorum. Bu yıl benim oğlumla birlikte girdiğim ilk yıl olacak. Çok heyecanlı ve mutluyum. Umarım bunun gibi birçok yeni yıla beraber gireriz:)
    Yeni yıldan dileklerime gelirsek..
    Tüm hayvanların tüm dünyada ne olursa olsun hep sevildiği,eziyet görmediği,mutlu olduğu..
    Türkiye ‘nin hayvanların daha iyi yaşayabileceği bir yer haline geldiği..
    İnsanların hayvan sahiplenmeyi geçiçi bir heves olarak değil,aileye yeni bir üye katmak olarak gördüğü..
    İnsanların bir hayvanın sevgisinin hiç bitmeyeceğini,koşulsuz olduğunu ve gerçek dost olabileceklerini az da olsa anladığı bir yıl diliyorum..
    Umarım bunlar çok az da olsa gerçekleşir.
    Herkese hayvanlarıyla birlikte mutlu bir yıl dilerim !

    Cevapla
  64. Öncelikle böyle bir düşünce için teşekkürler.Yeni yılda umarım daha duyarlı ve vicdanlı bir toplum oluruz.ddonduren@gmail.com

    Cevapla
  65. Nilsu Saygılı

    Merhaba,bu yıl da her yılbaşında olduğu gibi hem yeniyılı hem de kızım Miya’nın 7.yaş gününü kutlayacağım.Benim huzurum ve tüm mutluluğum onun bana sevgisini hissetmek ve onunla vakit geçirmek,beni bu dünyadan soyutlayan tek varlık hayvanlar.Onlar sayesinde masumiyeti öğrenebilrsiniz.Herkes şunu bilmeli onlar bizim dünyamızda değil biz onların dünyasında yaşıyoruz biz onların yaşam alanlarını binadan taştan evlerimizle işgal ettik,bu yüzden bu yıl onlara daha çok saygı gösterip bir şeyler yapmaya çalışalım.Benim yeniyıl dileğim kalbinde hayvan sevgisi olmayanların bu sevgiyle tanışmaları..Mutlu huzurlu bol mis patili yıllar diliyorum herkese:))

    nilsusay@gmail.com

    Cevapla
  66. Merhaba,hiçbir canlının sokakta aç kalmadığı,barınma sıkıntısı yaşamadığı,eziyet görmediği ve insanların daha merhametli olduğu bir yıl diliyorum.
    ebruli1410@gmail.com

    Cevapla
  67. Herkese bol patili yıllar!

    Cevapla
  68. Yeni yılda tüm dünya için barış, sağlık ve huzur, insanoğlunun yüreğine de tüm canlılar için merhamet diliyorum..

    Cevapla
  69. Merhaba ,
    Ben Yeşim ! Biliyorsunuz bu yıl çok üzücü bir olay yaşadık . 3 aylık bir kediciğe tecavüz edildi , şiddet uygulandı ve öylece bir kenara atıldı 😞
    … İçinizi yeterince kararttım sanırım , özür diliyorum. Gelelim yeni yıldan beklentilerime , toplumumuzun hayvan dostlarımızı mikrop yuvası olarak görmemeleri ve evde kedi beslemeyi , iğrenç ve pis görmemeleri , Ayrıca hergün herşeye verebildikleri o paradan, sadece 1 ☝🏻 Tl ayırıp onlar için sokaklara yardım mamalarından bırakmaları. Açlık çok kötü birşey ve bunu ne insanlar, ne de hayvan dostlarımız yaşasın .Çok zor değil 1 lira.
    Taş atmayalım , canlarını yakmayalım yapanlara da engel olalım kedicikler sokaklarda bizleri gördüğünde kaçmasınlar. ” Sokak Hayvanları ” demeyelim onlara , “Bizim ” diyelim ,sahiplenelim hepsini. Her evde olsun birtane. Heves için alıp bir kenara bırakmayalım. Her insan farketsin istiyorum ,yanınızda sizi ne olursa olsun sevecek ,tüylü ,sevimli mi sevimli bir dostunuz olduğunda , hayat çook daha güzel 😊. Özet geçeyim , dileğim şudur ki ,
    Hayvan dostlarımıza sahip çıkalım , sevelim . Hepimizin evinde birtane olsun ! Ayrıca yukarıda bahsettiğim gibi üzücü bir olayın tekrarlanmaması için hayvan haklarını savunalım ! Başka birşey istemiyorum sizden 😊 ! Mutlu ve bol patili yıllar dilerim !! 🐱🎄✨

    ( y.rumeysahin@outlook.com )

    Cevapla
  70. Acıların olmadığı, umutların sönmediği tüm canlı dostlarımızın mutlu olduğu, bakıldığı, sevildiği bir yıl olmasını diliyorum. Patili dostlarımızla mutlu yıllar.

    Cevapla
  71. Herkese bol patili yıllar.

    Cevapla
  72. mutlu yıllar herkese 🙂 kitapkurdu7@gmail.com

    Cevapla
  73. Herkese bol bol patili, musmutlu,huzurlu yıllar dilerimm.
    tugce.595@hotmail.com

    Cevapla
  74. Bol mırmırlı, çok mutlu yıllar herkese 🙂
    anasonkokusu8@gmail.com

    Cevapla
  75. Travmalarla dolu geçirdiğim çocukluğuma kadar, gece yastığımın kenarında uyuyan pembe patili, inci gözlü minik bebeğimin birer birer her şeyi unutturduğu için, bana öğrettiği “her şey” sevgisi için, ellerime, hayatıma somut olarak bir “her şey güzel olacak” hissi verebildiği için teşekkür ederim.. Sokaktaki dostlarımızın soğuktan, kazalardan, hayvan sevgisine aç ve zalim insanlardan korunması dileğiyle, yeni yıl savunmasız hayvanların yüzüne gülsün!

    Cevapla
  76. ömür sumru aycı

    Yeni yılda hiçbir hayvan açlıktan susuzluktan ölmesin. Tüm insanlara ALLAH merhamet versin ki en azından çöpün yanına bir kap su koyabilsinler yada koyanlarınkini atmasınlar…Onların bize emanet olduğu bilinci tüm insanların kalbine yerleşşsin….Yeni yılda hepimizin mahallesine hayvansever bir dost yerleşsin ve etrafımızda aç kalan hayvan bulamayalım. Caddelerde ezilmiş kedi köpek manzaralarıyla bu yıl karşılaşmayalım …Sevgiyle ve merhametle kalın….

    Cevapla
  77. barış,mutluluk huzur dolu yıllar dilerim herkese 🙂 nurzeynepduran@gmail.com

    Cevapla
  78. Merhaba,
    İnsanların da hayvanların da huzurlu geçireceği bir yıl olmasını diliyorum 2017’den. Soğuktan ölen hayvanların olmadığı gibi soğuktan üşüyen insanların da olmadığı, açlıktan ölen hayvanların, insanların olmadığı, sokakta bizim huzur içerisinde dolaşabileceğimiz, hayvanların da onları rahatsız eden insanlar olmadan dolaşabileceği bir yıl olmasını diliyorum. İnsanların bilinçlenmesini, sokağa koyulan mamaları atmak, evleri yıkmak yerine kendilerinin de bu farkındalığı kazanmasını istiyorum. Hayvanları satın alarak bir eşya gibi davranarak bu zulumü devam ettirmeyip onları sahiplenmelerini istiyorum. Belki bunlar bir anda olacak şeyler değil ama, insanların en azından bu farkındalığı yavaş yavaş kazanbileceği bir yıl olsun 2017. Cinayetlerin ve tecavüzlerin durduğu, insanların birbirini ne olmadığıyla değil de kim olduğuyla tanımladığı, eşitliğin ve adaletin sağlandığı, doğuştan gelen seçemediğimiz özelliklerimiz yüzünden yargılanmadığımız bir yıl olsun. En azından bunlar adına bir adım atılsın. Yeni yılda umutsuz olmak istemiyorum. Bunları gerçekleşmesi imkansız şeyler olarak görmek de istemiyorum. Şimdiden mutlu yıllar, hepimizin umutlu, mutlu ve huzurlu olduğu bir yıl olsun.
    (paxlve@outlook.com)

    Cevapla
  79. Merhaba, 2017 yılının tüm canlıların hakettikleri değeri gördüğü, vicdan ve merhamet sahibi, çevresinde olan bitene duyarlı, sorumluluk sahibi insanların sayısının arttığı çok güzel mutlu bir yıl olmasını diliyorum.

    Cevapla
  80. 2017 yılı herkes için ve tabiki tüm pati dostlarımız için de bol şanslı ve hayırlı bir yıl olur.Herkese iyi yıllar 🙂 sunurcelen@hotmail.com

    Cevapla
  81. Merhaba bunu kim okuyorsa günü musmutlu geçsin diyor ve temennilerimi sıralıyorum😊➡Öncelikle sağlık,sağlık,sağlık sevdiklerim için ev ve sokak kedilerim icin, sevmediklerim için,beni sevmeyenler için sağlık diliyorum.Ne olursa olsun Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın.
    ➡Okul ve eğitim hayatımla ilgili dilediğim herşeye tez zamanda ulaşmak.
    ➡Negatif düşünen ve beni sevmeyen insanların hayatımdan çıkması iyi niyetli güzel insanların hayatıma girmesi.
    ➡İnsan hayvan farketmez zorda olanlara içimi sızlatan gözümden yaş akıtan varlıklara yardım edebilecek güç.kuvvet ve maddi imkanlar.

    Bu kadar 😊 Herkese mutlu yıllar olsun,oğlu eşi askerde olanların daha fazla gözyaşı dönmeyeceği bir yıl olur umarım🙏

    Cevapla
  82. Çok geç kalmışım gözümden kaçmış bu yine mükemmel çekiliş 🙂 neyse geç olsun güç olmasın. kızlarımın en ihtiyaç duyduğu malt için yine şansımızı deneyelim bakalım 🙂 teşekkür ederiz …

    gokdemir.hly@outlook.com

    Cevapla
  83. Herkese bol patili yıllar
    busrakirsac@gmail.com

    Cevapla
  84. Hepimiz için sağlık,huzur,sevgi dolu bir yıl olması dileğimle,mutlu yıllar 😊

    Cevapla
  85. Kedili,mutlu,sağlıklı,Neşeli,huzurlu,merhametli,vicdanlı,dertsiz tasasız bir yıl umuyorum. Caddy.6@hotmail.com

    Cevapla
  86. Güller Peçin

    Hiç bir canlının üşümediği sevdiğini kaybetmediği kedicikler için ülkemiz için insanlık için harika bir yıl olmasını diliyorum. Umarım 2016 dan daha iyi bir yıl olur. Barış mutluluk huzur ve sağlık daima bizimle olur ❤ @gpecin12@hotmail.com

    Cevapla
  87. Merhabalar
    Herkese bol patili bol mırıltı yillar!
    gulcinozer264@gmail.com

    Cevapla
  88. Rheme Scamander

    Tüm canlar için güzel bir yıl olur umarım. Hiç birinin üşümediği, sahiplenildiği, sevgiye doyduğu bir yıl diliyorum.

    Cevapla
  89. Herkese iyi, mutlu, huzurlu yillar 🤗

    sebnemduyguata@gmail.com

    Cevapla
  90. Tüm patiler ve pati severlerin yeni yılı gönlünce olsun.

    sebnemata@hotmail.com

    Cevapla
  91. Tüm kedicilere mutlu yıllar diliyorum

    murat58o@hotmail.com

    Cevapla
  92. Sinirden gülüyorum artık, resmen bütün çekilişleri kaçırdım galiba 😦

    serhatyalcnkaya@gmail.com

    Cevapla
    • yok kaçırmadınız belim tutuldu dün çekilişi yapamadım şimdi do0ktordan geldim liste yapıp çekilişleri yapacaktım yorumlarınızı görüp onayladım 🙂

      Cevapla
      • Merhaba Meltem Hanım, çok geçmiş olsun, siz iyi olun da çekiliş olmasa da olur 🙂

      • Çok geçmiş olsun, umarım iyisinizdir. Çekilişleri kaçırmadığım için sevinecektim ancak sebebini öğrenince de üzücü oldu 😦 Geçmiş olsun tekrardan.

Yorum bırakın