RSS Besleme

–Dev Bir Tırmalama Ünitesi– Hediyeli Fotoğraf Yarışması

Posted on
Bu da bebek odası için yaptırdığım turuncu ünitemiz ve Coco hanım!

Bu da bebek odası için yaptırdığım turuncu ünitemiz ve Coco hanım!

Öncelikle bu aralar çekiliş kelebeği modunda olduğumuzdan sitece 🙂 hemen belirteyim bu yazıda bahsedeceğim yarışma bana ait değildir!

Yazılarımı takip edenler bilirler,  Uzay Deniz doğmadan önce eve sipariş üzerine tam istediğim boyut kumaş ve renklerde çok katlı tırmalama üniteleri yaptırmıştım ve bunları piyasadaki emsallerinden çok daha uygun fiyata ve sağlamlığı kalitesi yüksek bir biçimde Sezgin Bey’e yani Misspet Tırmalama’ya yaptırmıştım.

Konu hakkında yazı yazmıştım ve fakat bazı olumsuz yorumlar gelince, yazıyı kaldırdım çünkü ben çok memnun kaldım ama herkes memnun olmayabilir ve bu yorumlarla kişisel olarak ilgilenmek veya birilerini yazı ile yönlendirip sonra yaşanabilecek olumsuzlukların hedefi olmak istemedim.

Yine de ben iki kez alışveriş yaptım ve çok memnun kaldığım için bana tırmalama ünitesi almak isityoruz napalım diye soranlara kişisel deneyimim çok iyi olduğu için Sezgin Bey’ye yönlendiriyorum.

İşte şimdi Misspet Tırmalama’nın facebook sayfasında bir fotoğraf yarışması düzenleniyor. Ve ödülü pek yaman 🙂 Türkiye’nin en büyük tırmalama ünitesini üretip hediye ediyorlar! Baya kedi lunaparkıvari birşey 🙂 İşte şu:

12484801_1702279633386310_3585538224197670799_o

Şayet evinizde bu üniteyi koymak için yeterli alanınız varsa, işi gücü bırakın yarışmaya katılın derim 🙂 Zira bu meretlere kediler bayılıyor. Yaşlı kediler üzerine çıkıp kendilerini güvende hissederek pineklemeye bayılıyorlarken, genç olanlar ise zıpzıp maymun gibi orasına çıkıyor burasından iniyor tepiniyor da tepiniyor oynarken 🙂

Fotoğraf yarışmasını oldukça ciddi bir biçimde düzenliyorlar katılım şartları uyulması gereken teknik kurallar falan var, artık isteyenler incelerler. Güzel bir ödül ve güzel bir yarışma olduğu için haberiniz olması adına sizinle paylaşmak istedim. Umarım kazanan Kedilibirhayat.com’un fotoğraf meraklısı takipçileri arasından çıkar 😉

İşte Misspet’in Facebook sayfası, buradan yarışma hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

https://www.facebook.com/misspet.san

About meltem

1983 yılı doğumlu, Anadolu Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler bölümü mezunu, evli ve Coco ve Misha adında 2 kedi ve Uzay Deniz adında dünyalar tatlısı bir erkek çocuğu annesi editör ve metin yazarıyım :) Müziğe, doğaya, hayvanlara, mistik konulara ve sinemaya bayılıyorum. Meraklı bir İkizler yükselenli Koç burcu olarak, gündemi takip etmek ve en ilginç ipuçlarını bulup paylaşmak benim için bir zevk! Hem eğlenceli hem de bir şeyler öğrenebileceğiniz yazılar okumak için beni takip edin!

Yorum bırakın