RSS Besleme

Kedici Dergisi’nde kim yazmaya başladı acaba?! ;)

Posted on

12573806_10153212040172121_5649613564226018898_n

Efendim bakınız kedicilerin biricik sevgili kedi dergisi Kedici’nin son sayısının kapak konularından biri olan Eviniz Yeterince Kedici mİ? yazısını, ailenizin biricik kedili bloggerı bendeniz kaleme almış bulunmaktayım.

Biraz övünmek sanırım hakkım 🙂 Kedici Dergisi’ni önceden beri severek takip eden bir okur olarak, bu aydan itibaren dergide gönüllü yazar olarak yer alacağımı bildirmekten gurur duyuyorum.

Neden gurur duyduğuma gelirsek, yakinen tanımasam da derginin genel yayın yönetmeni ve aynı zamanda da Ankara Cat Hospital’ın sahibi Veteriner Hekim Tarkan Özçetin’e saygım büyük. Sosyal medyadan bacakları kesilerek otoyol kenarına atılan kedi Umut’u nasıl özverili bir süreç dahilinde kurtarıp hayata döndürdüklerini görmek bile başlı başına bu saygının uyanması için yeterdi de artardı, dahası ben Cat Hospital’ın ülkedeki en iyi veteriner kliniklerinden biri olduğunu düşünüyorum.

Önceden beri severek okuduğum bir dergide yazılarımın sizlerle buluşması da ayrı bir heyecan konusu 🙂

Özellikle dergiye ve bloğa ayrı ayrı yazılar eklemeye gayret edeceğim ki beni lütfen her iki mecrada da takip edin;) Siteyi okuyoruz nasılsa bir de dergi mi alacağız demeyin! Yazıları ve konuları elimden geldiğince farklılaştırmaya çalışacağım!

Hadi bakalım pisi pisili araştırmacı yazarınızı üzmeyin, yeni çıkacak olan Kedici Dergisi’nden bir tane de siz edinin! 😉 Facebook hesaplarından derginin satış noktalarını duyuracaklar takipte kalın miaaoww ♥ ฅ^•ﻌ•^ฅ

About meltem

1983 yılı doğumlu, Anadolu Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler bölümü mezunu, evli ve Coco ve Misha adında 2 kedi ve Uzay Deniz adında dünyalar tatlısı bir erkek çocuğu annesi editör ve metin yazarıyım :) Müziğe, doğaya, hayvanlara, mistik konulara ve sinemaya bayılıyorum. Meraklı bir İkizler yükselenli Koç burcu olarak, gündemi takip etmek ve en ilginç ipuçlarını bulup paylaşmak benim için bir zevk! Hem eğlenceli hem de bir şeyler öğrenebileceğiniz yazılar okumak için beni takip edin!

Bir cevap »

  1. Bu süppppppeeerrrrr emici bi haberrrrr 🙂 🙂 🙂

    Cevapla
  2. Meltemcim çok güzel bir haber bu tebrik ederim, eskiden severek takip ediyordum dergi piyasa çıktığı vakit koşa koşa almaya giderdim. Lakin uzunca bir süredir çıkmıyor diyebiliyorum en azından ben hiç bi yerde bulamıyordum çok sevindim.🎉👏

    Cevapla
  3. İyi günler Meltem Hanım. Övdüğünüz Tarkan Bey, sosyal medyaya malolmuş duyulmuş bir kediyle ilgilenmiş olabilir ancak herhangi bir sokak kedisiyle ilgilenmiyor. Bir konuda soru sorup yardım istedim, verdiği cevaplar tamamen olaya ticarî bakan bir işletme sahibi izlenimi verdirdi. Hayvansever değil kedi sever hiç değil maalesef.
    Kimsesiz bir sokak kedisi onların umrunda değil

    Cevapla
    • Selam yorumunuza üzüldüm belli ki sizi bu konuda yaralayan bir deneyim yaşamışsınız Tarkan Bey’le. Olabilir bazen aynı insan farklı olaylar ve kişiler ile farklı konumlarda bambaşka iletişimler yaşayabiliyor bu kötü bir olduğunu üzerini çizmemiz gerektiğini göstermez. Siz olumsuz yorumunuzu yazmışsınız mesela ama biri de son derece olumlu bambaşka bir izlenimini yazar. Hayat biraz böyle herkes herkese en ideal en olması gerektiğini gibi davranamıyor her zaman… Ben kendisini şahsen tanımıyorum ama uzaktan takip ettiğim kadarıyla taktir ettiğim bir insan, dilerdim ki siz de üzücü bir deneyim yaşamayın kendiyle…

      Cevapla
  4. Merhaba Meltem hanım Size bir mail atmıştım ama bana yardımcı olabilir misiniz bir konuda?

    Cevapla

Yorum bırakın