RSS Besleme

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

Posted on

dsc0169

Bugün 4 Ekim, sanki tek bir günle hallolabilirmiş gibi hayvanları koruma günü ilan etmişiz bugünü insanlar olarak. Hiç olmamasından iyidir belki, kafası karışıkları yanımıza çekmek için fırsattır her ürünü fahiş fiyata satın aldığımız şu über pahalı günlerde birer indirim fırsatı yarartttığı için de iyi olabilir..

Hiç sevmediğim çok çok üzüldüğüm kurban bayramının ertesinde ülkece bizim hayvanları koruyalım dememiz riyakarlık olur diye düşünüyorum ama elbette bir ülkedeki herkes aynı kefeye konulacak değil… Kalbinde gerçek hayvan sevgisi olan, sadece evinde beslediği kedisini köpeğini kuşunu seven koruyan kıymet veren değil evcil vahşi büyük baş kjüçük baş her hayvanı bir can olarak kabul edip koruyup kollamak isteyen dostların bu günü kutlu olsun!♥

Bugün vesilesi ile bildiğim indirimlerden biri Migroslarda kedi ve köpek mamalarında yüzde elli indirim olduğu. Birçok online petshopta da kayda değer indirim kampanyaları var.

Bu gün vesilesi ile size son günlerde ilgimi çeken bir siteden de bahsetmek isterim. www.hayvan.im

Bu siteyi gezip dolaştım ve hoşuma giden yazılar okudum, özellikle de barınaklar ve veterinerler bölümünü çok yararlı buldum. Çünkü zaman zaman hepimiz birbirimizden veteriner tavsiyesi istiyoruz. Elbette bu bölümde yer alan veterinerler hakkında kişisel referanslar yazmıyor sitede ama en azından o veterinerde hangi işlemler yapılabiliyor, neler satılıyor kapsamı ekibi vs hakkında bilgiler yer alıyor. Henüz yeni bir site olduğundan başlığın altındaki veteriner sayısı çok dolu olmasa da her geçen gün artacağını ve veteriner arayışı içerisindekilere iyi fikir vereceğini düşünüyorum. Tıklamaya değer bir site kısacası 😉

Son olarak bebeğim ve kedilerim arasındaki ilişkiyi merak edenler için bir güncel resim eklemek isterim.

Sevgiyle kalın,
Bugün vesilesi ile bir arada kalmışı daha sokak canlarını beslemeye ikna etmeye çalışın 😉

12115791_10205394048030146_4709765893590193393_n

About meltem

1983 yılı doğumlu, Anadolu Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler bölümü mezunu, evli ve Coco ve Misha adında 2 kedi ve Uzay Deniz adında dünyalar tatlısı bir erkek çocuğu annesi editör ve metin yazarıyım :) Müziğe, doğaya, hayvanlara, mistik konulara ve sinemaya bayılıyorum. Meraklı bir İkizler yükselenli Koç burcu olarak, gündemi takip etmek ve en ilginç ipuçlarını bulup paylaşmak benim için bir zevk! Hem eğlenceli hem de bir şeyler öğrenebileceğiniz yazılar okumak için beni takip edin!

Bir cevap »

  1. Fotoğraf çok tatlı olmuş hayvan.im den sevgiler : )

    Cevapla

Yorum bırakın